سردار پاک‌پور: هر حرکتی به قصد ناامن کردن ایران، از سوی نیرو‌های مسلح پاسخ قاطعی خواهد داشت سردار قاآنی: ایران کما فی السابق در کنار فلسطین می‌ایستد اقامه نماز عید سعید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی ماجرای سفر نوروزی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به قطب جنوب مهاجرانی: دولت ترجیح می‌دهد بدون شتابزدگی وزیر جدید اقتصاد را معرفی کند رونمایی از شهر موشکی سپاه + فیلم تغییر ساعت کاری ادارات تکذیب شد پزشکیان: درصدد هستیم که از ظرفیت کارشناسان خارجی برای بهبود وضعیت دریاچه ارومیه بهره ببریم پزشکیان از دریاچه ارومیه بازدید کرد + عکس سفر غیررسمی مسعود پزشکیان به شهرستان مرند پزشکیان: وضعیتی که در آن قرار داریم، جایگاه ما نیست/ باید تصمیم بگیریم که تغییر کنیم هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران دستگیری ۷ لیدر فعالیت تبلیغی علیه نظام در کردستان دومین سفر غیررسمی پزشکیان به تبریز تکذیب سفر خانواده سردار اوصانلو به خارج از کشور

آمادگی دافوس ارتش برای توسعه روابط دفاعی ایران با جمهوری آذربایجان

فرمانده دافوس ارتش در دیدار هیأت اعزامی دانشگاه دفاع ملی جمهوری آذربایجان، گفت: روابط بین ایران و جمهوری آذربایجان در ابعاد مختلف به ویژه در حوزه دفاعی و نظامی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ما در دافوس ارتش برای توسعه این روابط آمادگی داریم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال عارف حسن‌اف، رئیس هیات اعزامی دانشگاه دفاع ملی جمهوری آذربایجان در بازدید از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و قدردانی از میزبانی شایسته دافوس ارتش، به برخی از فعالیت های دانشگاه دفاع ملی آذربایجان اشاره کرد.

رئیس هیات اعزامی دانشگاه دفاع ملی جمهوری آذربایجان گفت: ما در دانشگاه خود فعالیت های آموزشی و پژوهشی متنوعی در حوزه های مختلف نظامی و دفاعی داریم و از تبادل دانشجو با دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران استقبال می کنیم.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیاری برای روابط دو کشور ایران و آذربایجان در حوزه نظامی و دفاعی وجود دارد و آرزو داریم که با تعاملات و همکاری های آموزشی، روابط دو کشور بیش از پیش توسعه یابد.

امیر حسین ولی‌وند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد(دافوس) ارتش نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور هیات دانشگاه دفاع ملی آذربایجان گفت: روابط بین ایران و جمهوری آذربایجان در ابعاد مختلف به ویژه در حوزه دفاعی و نظامی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ما در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش آمادگی داریم که این روابط را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سابقه طولانی دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) ارتش، اظهار کرد: دافوس ارتش دارای سابقه ۹۰ ساله بوده و دارای تجربیات ارزنده‌ای در حوزه دفاعی و نظامی است و هم اکنون در زمینه اعزام و پذیرش دانشجو با کشورهای دوست و هم پیمان تعامل داریم.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش تصریح کرد: ما آمادگی داریم در زمینه تبادل دانشجو و اجرای رزمایش‌های مشترک روی نقشه با دانشگاه دفاع ملی کشور آذربایجان نیز ارتباط داشته باشیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار